FOTOS Malinalco, Tepotzlan y casi independencia
Door: Fariel
Blijf op de hoogte en volg Fariel
13 September 2008 | Mexico, Atizapán
Hier vermaak ik me nog steeds!!! Goh wat gaat de tijd snel joh, maandag zit ik hier alweer 2 maanden... :( Ik wil nog niet terug! maar goed dat is nog 4 maanden weg.
Vorig week had ik mn eerste toetsweek eerst nogal zenuwachtig geweest over hoe ik mn 2 vakken in t spaans zou maken maar ging helemaal goed :) voor mercadotecnia (markting) 69 gehaald...mn laagste cijfer, maar goed, had er ook niet voor geleerd want ik had zoiets van dat ik het toch niet zo halen, want de theorie is heel leuk in engels maar mn toets in spaans..... en mn ander spaans vak Planeacion: had ik een 86 in totaal! dat is met klasparticipatie!!!! (20%) ( en als je nagaat dat ik dus bijna niet participeer in dat les,) voor de mensen die t niet snappen hier op de TEC is rond 20-30% van je cijfer klasparticipatie en huiswerk.
mn overige vakken allemaal netjes tussen de 85 en 97 :D:D owja nog iets hier is mexico is je cijfer dus tussen de 0 en 100.
Dus na de toetsweek was t tijd voor ontspanning!!! zaterdagochtend gingen we met een groep van ong. 40 man met de bus naar Malinalco een dorp 3 uur zuidelijk van Mexico city. en vandaar uit gingen we in de avond naar onze hotel in Tepotzlan waar we de zondag een berg! beklommen hebben, en dan bedoel ik niet zon berg in NL, maaar een ECHTE VERMOEIEND pfff en in de regen en koud! maar goed toen we eenmaal boven waren, waar we een megavette uitzicht verwacht hadden....bleek er alleen maar mist te zijn... hahaha. ;) Anyways waren twee mooi dorpen vooral tepotzlan was echt de moeite waard... helaas heb ik daarvan geen fotos want t regende de hele dag! en ik had geen zin om mn camera te dopen. van de eerste dag, dus zaterdag, in malinalco heb ik wel fotos en die zijn zoals usually weer in de link te vinden onderaan.
Nou nu hebben we ff een lang weekend (vrijdag to dindsdag vrij) want maandag/dinsdag viert mexico haar onafhankelijkheidsdag dus dat word VIVA MEXICO schreeuwen op t zocalo. dat is mn plan voor maandag tussen 1 miljoen mexicanen staan op het zocalo. en ja zelfs de mexicanen waarschuwen ons dat het niet zo slim is (vanwege heel gedoe met kidnappings hier) maar we gaan gewoon! de president is ook aanwezig dus we worden vast niet ontvoerd hahah :)
Ik ga weer stoppen, want volgens mij leest toch niemand dit:P want ik moet alles op mns 100x vertellen. denk dat ik maar minder online moet komen ;)
FOTOS: http://www.mijnalbum.nl/Album=TOF34UBX
Groetjes Saludos de Mexico!!!
xxxx
Fariel
14 September 2008 - 20:44
Brechtine:
Hoi Fariel,
Erg leuk om te lezen. Hoop maar dat je doorgaat met dit verslag (ook )al ben ik de enige die het leest ...). In ieder geval mooie herinnering voor later, msn verdwijnt maar weer. Volgende keer in het Spaans? -
06 Oktober 2008 - 10:55
Marcos:
Saaang boi, ik heb net alles van begin tot nu gelezen en bekeken (foto's). Je hebt best veel mee gemaakt in korte tijd. Mexico is fokkin groot G!! Ik keek mijn ogen uit toen ik de foto's bekeek. En wat is het daar mooi!
Wel vet dat ze alles met Salsa doen, ik moet er ook maar een keer heen gaan dan wahah (H)
Ik ga binnenkort naar Cartagena, Colombia. Rond midden januari.
Als je nog daar bent, kan ik voor 2 weken langs komen, maar dat is nog niet helemaal zeker (dinero tu sabes..)
Wie weet tot dan ait!
Ya homes Marcos (Y) -
22 Oktober 2008 - 22:17
Daan:
Hoi Fariel! leuke verslagen hoor! denk, zal maar es een berichtje achter laten:D hoop dat je er goed van geniet!
liefs,
Daan