Vakantie!!! (fotos)
Door: Fariel
Blijf op de hoogte en volg Fariel
21 December 2008 | Mexico, Atizapán
Nou zal jullie maar niet verder lastig vallen met spaans.. Hoop dat het met iedereen goed gaat, hier ook lekker hoor, heb al een tijd niks meer gepost hier, dus werd tijd voor een update. Ik zal zo snel mogelijk proberen alles in t kort te vertellen.
Teneerste is het al vakantie sinds 3 december, en jaa ik heb alles gehaald mn gemiddeldes zijn tussen 82 en 98 :D:D:D Goed toch!! En daarmee komt dus een einde aan mn Mexico ervaring :( Nooit gedacht dat ik school zou missen maar dat is nu t geval hahaa, t campusleven, starbucks, gym, theater etcc. T is echt veels te snel gegaan en soms denk ik ik moet maar een semester langer blijven maar ja 1,5 jaar van huis is ook een beetje teveel van t goede (ivm stage).
Nou nu ff t leuke gedeelte dan: 6 december kwam peter aan uit NL. en die blijft dan 2 weken bij mij (morgen vertrekt hij weer naar NL) Behalve Mexico city ontdekken naar we naar teotihuacan geweest, een archiologische plek met piramides, en daar hebben we 2 echte! hoge piramides beklommen, had 2 dagen lang last van mn benen haha. Hierna zijn we naar Acapulco vertrokken, voor wie t niet weet, dat is een stad aan de pacifico. dus dat was 5 dagen lang genieten van zon zee en strand en heeel veel uitgaan, en dat is alles wat ik zeg. Wat gebeurt is in Acapulco blijft ook lekker in Acapulco : jajaa. Iig t was heel super, minpunt is dat mn telefoon gestolen is in een club, maar goed heb al een nieuwe, wie mn nummer wilt laat maar weten :)
Verder van de week naar Puebla geweest echt een super mooi stad, 4de grootste van México. Daar twee dagen gebleven en de historisch centrum bekeken, en de volgende dag een safari! gedaan, naja was een park heel groot waar de dieren los lopen, du sniet echt in t natuur, leek meer een giga zoo, waar je met de bus doorheen rijd, maar wel leuk.
Owja een paar niewtjes: op de zocalo en México (dat groote plein) kan je nu schaatsen (en dat bij 25 graden) nog mooier OOK in Acapulco kan je schaatsen en dat bij 35 graden... die mexicanen vinden het iig eeenig!!!
Verder weer super veel uitgeweest kom echt slaap tekort hier, als ik terug ben in nl word t 2 weken lang slapen denk ik.
Dit is t laaste bericht dat ik post, ik probeer nog in januari 1 te plaatsen, want met kerst gaan de overgebleven extranjeros ( en dat zijn alleen de nederlanders en een paar fransen) ff een kerstdinee houden en de 27ste ga ik uit mn huis en dan tot en met de 10 rondreizen door México, dus waarschijnlijk ben ik ook niet bereikbaar rond deze periode. Ik ga nog naar de kust en Guadalajara (2de stad van Mexico) en dan richting t noorden naar de grens met de USA, naar de barranca del cobre, wat de grootste canyon ter wereld is.. er gaat een trein doorheen dus zo krijg je van alles te zien dus dat belooft nog wat..
Ik voeg nog wat fotos toe in een volgend bericht en tot sprekens....
owja ik ben nog percies 3 weken in México, aan de ene kant veel zin om iedereen weer te zien in NL, maar tja ik hoor dat t daar nogal koud is... brrr word weer wenne..
HASTA PRONTO, UN ABRAZO Y LES HABLARE!!!
xx Fariel
FOTOLINK: http://www.mijnalbum.nl/Album=8YF4MTII